Lansare StylishCircle.ro

În ultimul timp m-am  implicat în mai multe proiecte. Vă voi povesti astăzi despre unul dintre ele, lansarea stylishcircle.ro

Lansarea portalului de fashion StylishCircle.ro a însemnat un eveniment super din toate punctele de vedere. Și nu o spun doar eu, o spun și cei peste 40 de bloggeri care au participat la acest eveniment.

Alături de  Adriana, Gabriela, Mihai, Ioana, Raluca și Marius am reușit să organizăm cel mai mare eveniment de fashion destinat bloggerilor.

StylishCircle team

Ce a însemnat lansarea? Au fost invitați peste 40 de bloggeri din Timișoara și din țară pentru a participa la o serie de activități distractive ( puse la cale de echipa de organizare 🙂 ) și la o petrecere în unul din cele mai frumoase localuri din Timișoara.

StylishCircle bloggers

Ziua de sâmbătă a început la AltClub unde am savurat un cappucinno delicios.

StylishCircle sign

A continuat cu o prezentare StylishCircle ( pregătită de Ioana ) unde s-au expus câteva dintre avantajele utilizării platformei de fashion stylishcircle.ro ( s-au prezentat avantajele utilizări site-ului,  beneficiul utilizatoriilor care aleg să devină membri și multe, multe altele). Tot Ioana ne-a povestit puțin și despre celelalte platforme din Germania și din SUA și ne-a vorbit și despre lansarea oficială a site-ului în Germania.

Evenimentul a continuat cu o prezentare de modă oferită de Tudor Tailor

StylishCircle

și imediat după prezentare, cei de la Senneville ne-au încântat papilele gustative cu ceva dulce și sărat. Delicios!

StylishCircle

StylishCircle

StylishCircle

StylishCircle

 

După atâta mâncare trebuia să ne punem în mișcare. Am plecat spre Smartfit Studio 2, cea mai mare sală  de fitness din Timișoara, unde ne-a fost pus la dispoziție întreg centrul sportiv. Bloggerii au avut ocazia șă lucreze cu un antrenor personal dedicat lor, apoi s-au relaxat la piscină și jacuzzi. Pentru noi, organizatorii, a fost un binemeritat moment de relaxare.

StylishCircle

StylishCircle

După atâta relaxare, am zis că este momentul să le oferim puțină adrenalină. Așa că, următoarea oprire a fost la karting.

12 minute pline de adrenalină!

Convinsă de Mihai și Ioana m-am încumetat să particip și eu și spre surprinderea mea nu am ieșit pe ultimul loc ( de fapt am fost cea mai rapidă dintre fete 🙂 ). Si mi-a plăcut!!!

StylishCircle

,StylishCircle

StylishCircle

StylishCircle

 

Am încheiat ziua de sâmbătă cu un super party la AltClub.

StylishCircle

StylishCircle

StylishCircle

StylishCircle

StylishCircle

StylishCircle

 

StylishCircle

StylishCircle

StylishCircle

 

A doua zi dimineață ( de fapt pe la ora 11 )  ne-am întâlnit cu toții la Aethernative pentru a degusta 3 tipuri de cafele Arabica, după care a urmat o sesiune foarte activă de pozat și fotografiat prin Piața Unirii.

StylishCircle

StylishCircle

 

Am cunoscut oameni minunați weekend-ul trecut.

Adelina Certus, Adriana Lazar, Adriana Popescu, Anca Sorca, Anca Varsandan, Andreea Serban, Bianca Luminita,Caterina Ratoi, Codrea Andreea, Cristina Stoica, Dana Straut, Denisa Bargau, Diana Farca, Diana Ribana, Dorina Geicu, Cristina Geicu, Georgia Ianc,  Georgiana Medrea, Ionela Chicu, Iulia Andrei, Iuliana Predonu, Kinga Kavasi, Sarolta Kavasi, Laura Charaba, Laura Gavrila, Lavinia Fat, Mihaela Dusan, Mihaela Teicu, Mihai Branda, Mitichi Preda, Oana Creteanu, Oana Lungu, Peter Bahuczki, Roxana Poelnica, Sebastian Bargau, Zenobia Lazarovici abia aștept să ne întâlnim la următorul eveniment.

Mulțumesc că ați acceptat invitația noastră!

Mulțumesc partenerilor noștri: Senneville, Smartfit Studio, Promotor Timisoara, Beauty Box,Cupio, Optica Eugen, Noblesse, Ciocolaterie Leonidas, Tudor Personal Tailor.

StylishCircle

Mulțumesc Anita Bejenaru pentru fotografii și Anca Lupu, de la Peonies & Hydrangeas, pentru aranjamentele florale.

Spread the love

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.